Publicaties in de media

Mooi filmpje van Hogeschool Windesheim.

16 jul. 2019
Lector Dorien Graas in gesprek met gezinshuisouders Anneke Veenstra en Danielle de Vries

Reportage van het jeugdjournaal over Moederdag van een van de kids

10 mei 2020

Op weg naar zelfstandigheid gepubliceerd door 16-27

19 Nov. 2019
https://www.16-27.nl/gezinshuis-talenten-van-de-toekomst

In de ban van het kind - Brochure van de lectorale redes van Dorien Graas en Peter Nikken - op pagina 7 een interview met Anneke Veenstra - Je ziet de kinderen weer gelukkig worden.

1 April 2016
Digitale brochure lectorale redes Dorien Graas

Het Pleegwijzer bloemetje van september

Zelf wilden Anneke en Daniëlle benadrukken dat ze geen pleegkinderen 'hebben', maar dat ze gewoon heel blij zijn dat ze destijds elkaar én de kinderen hebben mogen ontmoeten. Karin sprak haar waardering uit aan Anneke, die ze kent van de groep 'Actieonderzoek continuïteit pleegzorg'. Ze heeft diepe bewondering voor de manier waarop Anneke vol liefde spreekt over het gezinshuis/ gezinsleven. Ze weet overal het positieve uit te halen, dat is echt een kracht en een voorbeeld voor velen volgens Karin.

Christi: "de dames wilden graag een selfie, dus deze keer sta ik er zelf ook gezellig bij op!" van links naar rechts: Karin, Anneke, Daniëlle en Christi

Artikel/publicatie over gezinshuizen van Dorien Graas waarin wij geciteerd worden.

Meer informatie

Interview op de zorg voor de jeugd, De zorg voor jeugd samen steeds beter maken. Dat is het doel van het programma Zorg voor de Jeugd, waarin professionals, gemeenten, Rijk, cliënten- en jeugdhulporganisaties samenwerken. Niet vanachter een bureau, maar in de lokale praktijk. Hierin wordt Gezinshuis Talenten van de toekomst als praktijkvoorbeeld genoemd.

Meer Lezen

We hebben meegewerkt aan het boek "Echt doen wat nodig is" pleidooi voor kleinschalige effectieve jeugdhulp van de stichting Beroepseer. In het boek is ons interview te lezen op pagina 178.

23 June 2016
Meer Informatie

Gezinshuis Talenten van de toekomst

Hoofdstraat 59
9528 PC Buinen
T: +31623101337 / +31622469544
E: info@gezinshuistalentenvandetoekomst.nl
KVK: 61241679
film-playcamera-videobook linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram