KOALA

Ons logo is een Koala een schattig en sociaal diertje. Onze werkwijze zit opgesloten in de letters van het woord. Iedere letter staat voor een belangrijke waarde in onze benadering, zoals:

= kletsen / communiceren
= onvoorwaardelijkheid / ontwikkelingsgericht
= autonomie / zelfbeschikkingsrecht
= luisteren / levensvreugde
= affectie / relatiegericht

Vanuit onze rol als professionele opvoeders kletsen -communiceren wij veel met jongeren. Hierdoor leren wij iemand kennen en zien wij de persoon met haar talenten en behoeftes.

Wij gaan voor onvoorwaardelijk contact en zullen altijd aanwezig zijn wanneer het goed gaat maar ook wanneer het minder goed gaat. We werken ontwikkelingsgericht aan de hand van de ambitie van de jongere en op negen leefgebieden.

Autonomie is zelfbeschikking, het recht op eigen keuzes en zelfstandigheid. Iedere jongere heeft zijn of haar verhaal en tevens de oplossing, vanuit dit perspectief coachen wij.

We luisteren naar het verhaal en de oplossing, iemand horen vinden wij een voorwaarde. Het delen van levensvreugde voor de liefde van het leven vinden wij belangrijk want genieten geeft positiviteit en energie.

Affectie is liefde, veiligheid en genegenheid bieden. Dit zijn positieve emoties of gevoelens die voortvloeien uit erkenning voor iemands waarden, karakter en talent. Samen op weg naar een zelfstandige en tevreden toekomst, waarin ouders een belangrijke rol spelen.

Gezinshuis Talenten van de toekomst

Hoofdstraat 59
9528 PC Buinen
T: +31623101337 / +31622469544
E: info@gezinshuistalentenvandetoekomst.nl
KVK: 61241679
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram