Wat doen wij

Als zelfstandige zorgondernemers dragen wij zorg voor gezinshuiskinderen door verzorging, opvoeding en coaching. Het opvoedingsklimaat kenmerkt zich door een duidelijke maar flexibele basisstructuur, een grote betrokkenheid, met een open, actief en ondernemend karakter.

Wij zijn in combinatie van verzorging, opvoeding en coaching: duidelijk in de bejegening; geven tijdig en duidelijk de grenzen aan, kennen medezeggenschap, bieden maatzorg en zijn ontwikkelingsgericht.

Wij zijn HBO agogisch gediplomeerd en SKJ (Stichting Kwaliteitsregister Jeugd) geregistreerd. Tevens heeft ons gezinshuis het Keurmerk Gezinshuizen (ISO 9001-systematiek), dit is een bekende norm voor het kwaliteitsmanagement systeem van ons gezinshuis en wordt jaarlijks getoetst.

Mede op basis daarvan kunnen kinderen met gedragsproblemen goed gedijen in ons gezinshuis.

Wij zijn gericht op het scheppen van een huiselijke sfeer met activiteiten in en om het huis, binnen ons netwerk en het netwerk van het kind. In afstemming en samenwerking met zorgaanbieder Yorneo lukt het ons om kinderen en jongeren een betere kans te bieden op een goede toekomst. We zullen vanuit de samenwerking en expertise complementair en ondersteunend zijn aan elkaar ten goede van de kinderen en hun toekomst.

Gezinshuis Talenten van de toekomst

Hoofdstraat 59
9528 PC Buinen
T: +31623101337 / +31622469544
E: info@gezinshuistalentenvandetoekomst.nl
KVK: 61241679
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram